Een Vandaag op vrijdag 12 januari 2018

In deze zaal kunnen politieke discussies gevoerd worden. Bij het plaatsen van teksten en citaten dient er rekening gehouden te worden met de copyrights.
Gebruikersavatar
Ineke
Berichten: 11685
Lid geworden op: Ma Jan 31 2005, 00;26

Een Vandaag op vrijdag 12 januari 2018

Bericht: #259680 Ineke
Vr Jan 12 2018, 18;41

EenVANDAAG


Ombudsman: overheid moet Groningers snel helpen, DJ Giel Beelen over zijn nieuwe ochtendshow en Paula Schot (24), SGP-lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam: 'De man is boven de vrouw gesteld'. Dit zijn de beste verhalen van EenVandaag.


> Ombudsman: overheid moet Groningers snel helpen

Groningers in het aardbevingsgebied zijn wanhopig en verliezen de moed. Ze hebben het vertrouwen in de overheid verloren. Nationale Ombudsman Reinier van Zutphen vindt dat de overheid nu snel in actie moet komen om de schade te herstellen. Hij bezoekt vandaag het aardbevingsgebied.


> Grenzen? Giel Beelen gaat ze niet uit de weg

Eerlijk en grenzeloos radio maken. Dat is wat Giel Beelen (40) het liefste doet. Na een radiostilte van enkele maanden presenteert de DJ sinds oktober een nieuwe ochtendshow bij Radio Veronica. “Ik ben een avondmens dat vroeg op moet staan.”


> ‘De man is boven de vrouw gesteld’

Ze is de jongste lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam, en daarmee hét gezicht van de nieuwe generatie: Paula Schot (24). “Ik geloof, en de SGP met mij, dat de man boven de vrouw is gesteld.”


> Welk soort klant ben jij? Albert Heijn heeft je alvast ingedeeld

Ben jij de huisvrouw die frikadellen, satésaus uit een potje en bier koopt? Of ben je de getinte alleenstaande moeder die Yum Yum noodles koopt? Dit zijn klantprofielen van Albert Heijn. Nieuwe medewerkers zouden verplicht een cursus volgen om de zes klantprofielen te kunnen herkennen.


> Dit kun jij doen met je spaargeld

Tien jaar geleden haalde je nog vier of vijf procent rente op je spaarrekening, nu is dat gemiddeld nog maar 0,05%. Het levert je bijna niks meer op. Maar wat moet je dan met je spaargeld?
Ineke :cat:
Voorwaarts, en niet vergeten.......

Gebruikersavatar
Fritsey
drs. koffiezetter
Berichten: 73268
Lid geworden op: Ma Mei 02 2005, 12;19

Re: Een Vandaag op vrijdag 12 januari 2018

Bericht: #259682 Fritsey
Vr Jan 12 2018, 19;09

Dank je Ineke
.
Voor wijsheid is het nooit te laat!


Terug naar “De vernieuwde Nelson Mandelazaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten