Een Vandaag op vrijdag 5 januari 2018

In deze zaal kunnen politieke discussies gevoerd worden. Bij het plaatsen van teksten en citaten dient er rekening gehouden te worden met de copyrights.
Gebruikersavatar
Ineke
Berichten: 11685
Lid geworden op: Ma Jan 31 2005, 00;26

Een Vandaag op vrijdag 5 januari 2018

Bericht: #259564 Ineke
Vr Jan 05 2018, 16;43

EenVANDAAG


Camiel Eurlings treedt terug als IOC-lid, Lelystad Airport splijtzwam in coalitiepartijen en Theo Hiddema: 'Ik sta open voor allerlei soorten mensen'.


> Camiel Eurlings treedt terug als IOC-lid

Camiel Eurlings is teruggetreden als lid van het Internationaal Olympisch Comité, zo heeft hij vrijdag bekend gemaakt. De oud-minister lag onder vuur na zijn late excuses over de mishandeling van zijn vriendin. Eurlings meldt in een toelichting dat hij "met pijn in het hart" terugtreedt, maar dat zijn aanblijven zou afleiden van waar het om moet gaan; de sport en de sporters.


> Lelystad Airport splijtzwam in coalitiepartijen

De kans is aanzienlijk dat regeringspartij ChristenUnie in de Tweede Kamer voor uitstel van de opening van Lelystad Airport in 2019 zal stemmen. Kamerlid Eppo Bruins heeft dat vrijdag gezegd in het AD. Zijn fractie hakt in februari de knoop door.


> Theo Hiddema: ‘Ik sta open voor allerlei soorten mensen’

Van de rechtszaal naar de plenaire zaal van de Tweede Kamer: de markante strafrechtadvocaat Theo Hiddema (72) is sinds 2017 Tweede Kamerlid voor Forum voor Democratie (FvD). Hij is niet onder de indruk van het geestelijk klimaat in de Kamer en procedures vindt hij saai, maar het rustiger aan doen? “Geen dénken aan.”


> Ellen Rozenboom: 'Samen staan we sterk'

Ze kwam in actie toen het plaatselijke dorpshuis op de nominatie stond om gesloten te worden. Ellen Rozenboom uit Doorwerth, tussen Wageningen en Arnhem, mobiliseerde bezorgde dorpsgenoten en wist het gemeenschapshuis met succes open te houden.


> Deze hoogleraar heeft vertrouwen in de millennial generatie

Ton Wilthagen is Hoogleraar arbeidsmarkt aan de Tilburg University. Hij heeft vertrouwen in de millennial-generatie, de mensen die geboren zijn tussen 1980 en 2000. "Ze zijn optimistisch flexibel, werken hard, zijn vertrouwd met nieuwe technologie en komen vaak met nieuwe originele oplossingen voor problemen."
Ineke :cat:
Voorwaarts, en niet vergeten.......

Gebruikersavatar
Fritsey
drs. koffiezetter
Berichten: 73268
Lid geworden op: Ma Mei 02 2005, 12;19

Re: Een Vandaag op vrijdaq 5 januari 2018

Bericht: #259565 Fritsey
Vr Jan 05 2018, 18;25

Dank je Ineke
.
Voor wijsheid is het nooit te laat!


Terug naar “De vernieuwde Nelson Mandelazaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 10 gasten