Een Vandaag op donderdag 4 januari 2018

In deze zaal kunnen politieke discussies gevoerd worden. Bij het plaatsen van teksten en citaten dient er rekening gehouden te worden met de copyrights.
Gebruikersavatar
Ineke
Berichten: 11685
Lid geworden op: Ma Jan 31 2005, 00;26

Een Vandaag op donderdag 4 januari 2018

Bericht: #259558 Ineke
Do Jan 04 2018, 18;57

EenVANDAAG


De Nationale Politie betaalt jaarlijks miljoenen aan loonsanctie voor het niet juist omgaan met ziekte agenten. Millennials voelen de druk om zichtbaar te zijn op sociale media. De EendVandaag rijdt rond met voetbalmakelaar Rob Jansen. Hij deed meer dan 900 transfers over de hele wereld en Radio EenVandaag bezoekt de koepelgevangenis in Haarlem.


> Miljoenensanctie voor politie wegens slechte omgang met zieke werknemers

De Nationale Politie moet jaarlijks miljoenen loonsanctie betalen voor het niet juist omgaan met zieke agenten. Het aantal sancties dat door het UWV aan de politie wordt opgelegd is ruim verdubbeld sinds 2013. Dat blijkt uit cijfers in handen van EenVandaag.


> ‘Help! De Millennial verzuipt!’

Ze kiezen later voor vastigheid in hun liefdesleven, experimenteren er tussen de lakens flink op los en blijven langer thuiswonen bij hun ouders. De millennial-generatie baant zich een weg tussen het (online)daten, losse vriendschappen en de druk van social media.


> Rob Jansen: ‘Ik ben in de kleedkamer geboren’

Van Patrick Kluivert tot Dirk Kuijt: voetbalmakelaar Rob Jansen deed meer dan 900 transfers over de hele wereld. Onlangs kwam er een boek uit over zijn leven: ‘Deal’ van Michel van Egmond, waarin Jansen een kijkje achter de schermen geeft.


> Trekpleister en Kruidvat stoppen met verkoop tabak

Een display met rookwaar naast het aanbod van batterijen en geneesmiddelen: dat beeld verdwijnt straks uit Nederlandse drogisterijen. Kruidvat en Trekpleister stoppen met de verkoop van sigaretten. In de ruim 1.100 Nederlandse winkels en 250 Belgische filialen zal er gefaseerd worden gestopt met de verkoop van de tabaksproducten.


> Noodopvang voor vluchtelingen in koepelgevangenis Haarlem

In de rubriek 'Eens Vandaag' gaat Radio EenVandaag terug naar een plaats die eerder volop in het nieuws was. Wat gebeurt daar nu, als de headlines zijn verdwenen?
Ineke :cat:
Voorwaarts, en niet vergeten.......

Gebruikersavatar
Fritsey
drs. koffiezetter
Berichten: 73268
Lid geworden op: Ma Mei 02 2005, 12;19

Re: Een Vandaag op donderdag 4 januari 2018

Bericht: #259559 Fritsey
Do Jan 04 2018, 19;00

Dank je Ineke
.
Voor wijsheid is het nooit te laat!


Terug naar “De vernieuwde Nelson Mandelazaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten